YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

DÜZCE HAVADİS GAZETESİ 7 YAŞINDA!

543
DÜZCE HAVADİS GAZETESİ 7 YAŞINDA!
 
Tarafsız, ilkeli ve objektif haber anlayışı ile siz değerli okuyucuları ile hem www.duzcehavadis.net internet sitesi üzerinden, hem basılı gazete, hem de sosyal medya aracılığı ile buluşan Düzce Havadis Gazetesi, yayın hayatında Yedinci yılına girmenin mutluluğunu okurları ve Düzce halkı ile paylaşıyor.
 
10 Eylül 2013 yılında ilk baskısı ile kıymetli okuyucuları ile buluşan Düzce Havadis Gazetesi; gazetecilik anlayışından ödün vermeden 7 yılı geride bıraktı.
 
Basın yayın etiğine uygun bir anlayış ile toplumun haber alma hakkına hizmet etmek için yola çıkan ve yayınlandığı günden beri toplumun yükselen sesi olmayı başaran Düzce Havadis Gazetesi 7’inci yaşına girmenin haklı gururunu yaşıyor.
 
7. Yaş günü dolayısı ile kısa bir açıklama yapan İmtiyaz Sahibi Aysu Kandemir Çetin; toplumun her kesimine eşit mesafede durmaya özen gösterdiklerini belirterek, ”Gazetemiz, resmî kurumlar, siyasi partiler, STK’lar ve bütün farklılıklara aynı uzaklıkta ve aynı mesafededir. Bizim temel misyonumuz; şehrimizin eğitim kalitesinin yükseltilmesi, sağlık sorunlarının aşılması, ekonomisinin iyileştirilmesi, işsizlik sorununun çözümü ve toplumun sağlıklı haber alma kanallarının açık tutulmasıdır. Bu bağlamda 7 yıldır hem şehrimize hem ülkemize hizmet ederek vatandaşın haber alma hakkını sağlayama çalışıyoruz. Böyle de çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar