YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

DEVA PARTİSİNDEN GAZETEMİZE ZİYARET!

632

Demokrasi ve Atılım Partisi Düzce İl Teşkilatı kongre sonrası basın kuruluşlarını ziyaret etmeye başladı. Aralık ayında görkemli bir kongre ile çalışmalarına başlayan Deva Partisi bu kapsamda basın kuruluşlarını da ziyaret etmeye başladı. İl Başkanı Murat Caymaz ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret kapsamında Gazetemiz haber müdürü Ümit Çetin ile görüştüler. 

Ziyarette konuşan Demokrasi ve Atılım Partisi Düzce İl Başkanı Murat Caymaz kongre sürecinin ardından ilçe ve beldelerde hızlıca teşkilatlanma sürecine girdiklerini ve üye kayıt çalışmalarına başladıklarını dile getirdi. Şehir merkezinde üye kayıtları için stant kurulduğunu aktaran Caymaz, halkın ilgi ve alakasından da memnun olduklarını dile getirdi.

Ülkede genel manada ekonomik sıkıntıların pandemi ile birlikte tavan yaptığını da dile getiren Caymaz Hükümetin esnaf ve sanatkar ile ticaret erbabına da sahip çıkması gerektiğini belirterek, zarar gören tüm kesimlerin desteklenmesi gerektiğini vurguladı.  

Gazetemiz haber müdürü Ümit Çetin de ziyaret için İl Başkanı Murat Caymaz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar