YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

DÜZCE’YE GELEN KÜLTÜR TURLARI ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI!

468
 
2021 yılının Düzce’de Turizm yılı ilan edilmesinin ardından Düzce’ye Turizm Acentelerinin de desteği ile kültür turları gelmeye başladı. İl Kültür ve Turizm Müdür vekili Sabahattin Parlak İzmir’den bölgemizi gezmeye gelen misafirleri Turan Otel’de çiçeklerle karşıladı.
Düzce uzun yıllar yapılan çalışmaların ardından yavaş yavaş Turizm alanında istediği payı almaya başladı. 2021 yılının Düzce’de Turizm yılı ilan edilmesinin ardından bu alanda önemli çalışmalar yürütülürken bir yandan da Düzce’yi görmek adına ilimize kültür turları gelmeye başladı.
 
Düzce’deki seyahat acentelerinin de gayretleri ile Düzce’ye gelen Kültür turları hem Düzce’yi geziyor hem de Düzce’de konaklayarak ekonomiye katkı sağlıyor.
İl Kültür ve Turizm Müdür vekili Sabahattin Parlak da bu bağlamda İzmir’den bölgemizi gezmeye gelen misafirleri Turan Otel’de çiçeklerle karşıladı. Düzce’ye hoş geldiniz diyen Parlak, misafirlerle tek tek ilgilendi.
 
Düzce’nin 2021 yılında Turizm alanında önemli adımlar atacağını belirten Parlak, ilimize gelen kültür turlarını en iyi şekilde ağırlayacaklarını belirterek bu noktada tüm gezi alanlarının da misafirlerin hizmetinde olacağını belirtti.
İzmir’den gelen Kültür Turuna ait misafirler iki gün boyunca Düzce’de konaklayacaklar.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar