YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

” @ DÖNERCİ ” DÜZCELİLERİN HİZMETİNDE

404

İstanbul Caddesi üzerinde hizmete giren “@ döner” adlı döner salonu,  özel sosu ve lezzeti ile adından söz ettirecek. Her damağa hipat eden “@ döner” İstanbul Caddesi Malatyalı Pasajının altında hizmete girdi. 

Genç işletmeciler Hakan Killioğlu ve Mert Alpay tarafından İstanbul Caddesi Malatyalı pasajının zemin katında açılan “@ dönerci” son sistem teknolojik alt yapısı ve farklılık yaratan kaliteli hizmet anlayışıyla adından söz ettirmeyi hedefliyor.

Geniş katılım ile gerçekleşen açılış töreninde yapılan bereket ve hayır duasının ardından “@ döner” iştelmesinin Düzce’ye hayırlı, uğurlu olması dileklerinde bulunularak açılış kurdelesi alkışlar eşliğinde kesildi.

İşletme hakkında bilgi veren Genç girişimciler Killioğlu ve Alpay; “@ dönerci adlı işletmemizi bugün açtık. Bu salon zincir marka değil, Düzce’ye has bir marka oluşturarak ilk şubemizi açtık. Düzce’de hem kaliteli hem de ucuz döner için tüm halkımızı “@ dönerci”ye bekliyoruz. Kendi alanında profesyonelleşmiş ustalarımızın özel sosları ile hazırladıkları dönerin lezzetine güveniyoruz. Her damağa hitap eden lezzetimizde iddialıyız. Düzcemize ve bizleri hayırlı olsun” şeklinde konuştular.

Genç girişimciler kendi elleriyle davetlilere döner ikramında bulundu.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar