YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

DÜZCESPOR’UN YENİ HOCASI İMZAYI ATTI; BU SENE ŞAMPİYON OLACAĞIZ DEDİ!

551
Düzcespor sezona yeni teknik direktör Mustafa Kemal Kılıç ile devam edecek. Şıralık tesislerinde düzenlenen protokol ile yeni teknik direktör takımın başına geçti.
Yeni teknik direktör Kılıç, imza sonrası yaptığı ilk açıklamada takıma güvendiğini ve sezonu şampiyon olarak tamamlayacaklarına inandığını söyledi. Düzcespor’u yakından tanıdığını ifade eden Kılıç: “ Düzcespora gelmemde çok büyük nedenler var en büyük nedeni söyleyeyim. Özellikle hedefinin olması, şampiyonluğun en güçlü adaylarından birinin olması, şu andaki pozisyonu ne olursa olsun bunu başaracağız. Ben buna inanıyorum, futbolcularım da inanıyor. Başkan Gökhan Kapoğlu’na ve yönetim kuruluna beni seçtikleri için teşekkür ediyorum’ dedi.
Düzcespor’un yeni teknik direktörü Mustafa Kemal Kılıç 2019-2020 futbol sezonunda Erzincanspor’u play off’larda şampiyon yaparak 2.Lig’e  çıkarmıştı. Mustafa Kemal Kılıç, Bakırköyspor, Gaziosmanpaşa, Konyaspor, Elazığspor, Eskişehirspor, Boluspor, Göstepe, Yozgatspor, Bucaspor, Karşıyaka, Bandırmaspor, Ankaragücü, Adanaspor, Kastamonuspor,  Giresunspor, Erzincanspor ve son olarak Şanlıurfa takımlarında görev aldı.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar