YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

DÜZCE BELEDİYESİ’NİN YENİ LOGOSUNU FARUK ÖZLÜ TANITTI!

555
Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü tarafından Belediye Kültür Merkezinde yapılan lansman ile Düzce’nin yeni logosu tanıtıldı.
 
Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen tanıtım lansmanına Siyasi parti il temsilcileri, basın, Belediye Meclis Üyeleri ve birçok davetli katıldı.
 
Düzce’ye sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda yeni bir vizyon kazandırmak amacıyla başlatılan kurumsal kimlik çalışmalarında Düzce belediyesi yeni bir logoya kavuşuyor. Şehrin tarihi geçmişinden yola çıkılarak hazırlanan logoda tarihi kişiliğinden dolayı Konuralp Gazi esas alındı. Logonun renklendirmesi ise Kırmızı Lacivert yapılarak Düzcespor renkleri ile bağdaştırıldı.
 
Başkan Özlü yeni logo ile ilgili yaptığı açıklamada, “ Logomuz ile birlikte projelerimizde lider, iyimser, dayanışma içinde olan ve değer yaratan bir belediye olma algımızı güçlendirmeyi hedefliyoruz” dedi.
Yeni logo lansman programına katılanlar logoyu şık ve sade bulurken, önümüzdeki ay yapılacak belediye meclis toplantısında meclisin onayına sunulmasının ardından yeni logo kullanılmaya başlanacak.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar